Kenburns

Centre Mèdic Meisa

Plaça Saint-Herbain s/n 08840 Viladecans Barcelona Espanya
93 659 15 66
Escriu-nos

Centre mèdic a Viladecans

Al Centre Mèdic Meisa comptem amb professionals qualificats i tenim una àmplia experiència professional de més de 27 anys dedicats a la cura de la salut. Oferim un servei mèdic excel·lent amb una atenció personalitzada i un tracte proper.

Les nostres instal·lacions tenen més de 1.000 metres quadrats i disposem d'un equipament mèdic d'última generació. Donem cobertura als nostres pacients amb més de 22 especialitats mèdiques com ara cardiologia, oftalmologia, traumatologia, urologia, medicina estètica, ginecologia i obstetrícia, pediatria, ortopèdia o medicina general i interna, entre moltes altres. En definitiva, proporcionem un servei mèdic de qualitat a nens, joves, adults i persones grans.

Realitzem revisions mèdiques i anàlisis clíniques, a més d'altres serveis com ara, per exemple, rehabilitació, radiologia, odontologia... També parem una atenció especial a esportistes, amb revisions bàsiques i d'alt rendiment. Consulta'ns!

D'altra banda, tenim un servei d'urgències atès per un equip de professionals mèdics expert. Atenem tant persones que tinguin mútua o cobertura sanitària com aquells que vinguin al nostre centre de forma privada.

Tenim cura dia a dia de la teva salut, treballant amb absoluta dedicació i un fort compromís cap al pacient. Posa't en contacte amb nosaltres i vine a veure'ns, t'atendrem encantats.

Especialidatats i serveis

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied